ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJI KERAMIKE

V začetku oktobra pričnem s tečaji keramike. Letošnji program je malo spremenjen zaradi želja in potreb udeležencev. Namreč, večina udeležencev si želi temeljitega znanja, vključno z uporabo profesionalnih glin, barv in glazur. Poleg tega si želijo veliko različnih tehnik oblikovanja in krašenja. Temu primerno sem prilagodila program. Letos se bomo dobili enkrat tedensko po tri šolske ure. Začetni tečaj bo trajal od oktobra do konca januarja in se bo nadaljeval kot nadaljevalni od februarja do konca maja. Odločitev posameznikov je, če se bodo udeležili nadaljevalnega.

Poleg tega, kar je zapisano, bo ena sobota namenjena osnovam vrtenja na lončarskem vretenu in ena sobota magičnemu rakuju(starodavna japonska tehnika).

Zaradi novega programa in zvišanja cen surovin je tudi cena tečaja spremenjena. To je bilo nujno, vendar bom vsem, ki boste pripeljali enga novega udeleženca priznala 15% popust.

Za več informacij sem dosegljiva na tel. št. 041 900044 in mail. Na tečaj se lahko prijavite preko obrazca spodaj, na koncu te strani.

Prijava na tečaj